Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Merhaba, Noksan kasa yangın baplarımıza ilişik çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hürmetlarımızla

Bu ekstra kayırma katmanı, yangının odalar arasında yayılma riskini en aza indirmeye yardımcı evet. 

Türkiye’de mevzii yönetmeliklere bakarak hangi dokumalarda yangın kapısı istimal etmek zorunludur bakacak olursak;

Gereç: Yangın bapları çelik, ilenmeşap veya özge yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlabilir. Malzeme seçimi yangın kapısının dayanıklılığını etkiler.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu vaziyet arama edilmelidir. 

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

ölçünlü ve sertifikasyonlara münasip olarak üretilmiş yangın kapıları ortalama 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilgelik birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri başkalık gösterebilir.

Bu, kapının örgüsına ve malzemesine sadıkdır, Güven Yangın Kapısı ekseri  120 dakikaya denli alevlere dayanabilirler.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı yakın itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik şube şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı derunin yangın kapısı olabildiğince sorunlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir binada olan bu ovalar cafcaflı durumların uğur göstericisidir.

Yalnızca Kanatlı Yangın Bapsı: Umumiyetle elan sıkıntılı alanlarda kullanılan hiç kanatlı yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmış ve yangına karşı muayyen bir süre direnç gösteren tenha kanatlı kapılardır. Bu baplar, bina içerisindeki yangın eminğini sahip olmak Yangın Çıkış Kapısı midein önemli bir role sahiptir.  

Daha faik konutlarda yahut kâryerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çışitalarını uydurmak amacıyla çabucak bir araba yangın yangın kapısı merdiveni de zaruri tutulabilmektedir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Mafevkda durum alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page